За нас | Baylan

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

За нас

BAYLAN започва работа през 1955 г. за поправка, поддържане и калибриране както на водомери, така и на електромери. Добавяйки дизайнерската идентичност към своя опит от повече от половин век и технологично превъзходство, BAYLAN разполага с новаторски турски сектор за измерване на вода и електричество с квалифициран и оторизиран персонал, предоставящ много иновации, услуги и технологии.

Пътуването, инициирано от нашия основател г-н Осман Байлан с мечтата да създаде национална турска марка в малка работилница, се пренася в бъдещето от неговите синове Ибрахим и М. Акиф Байлан, докато защитава ценностите и корпоративните цели от първия ден. Маркови измервателни уреди и интегрирани системи Baylan се използват безопасно в хиляди проекти в над 90 страни.

Нашата компания произвежда с високи технологии в два различни завода, разположени в индустриалната зона на Ататюрк на закрита площ от 21 000m2. Третата и последна фабрика с площ от 50 000m2 е създадена през 2014 година и работи до ден днешен. Имаме персонал от 800 души, състоящ се от 80 инженера, техници и работници, които са специализирани в професията си. Baylan има капацитета да произведе 20 000 броя водомера на ден и понастоящем изнася своята стока в различни страни от цял свят. Този факт прави Baylan международна и известна в света компания.

В нашите съоръжения произвеждаме различни видове водомери с номинален диаметър от 15mm до 200mm. Всички наши продукти са одобрени от официални институти на Европейските страни в съответствие със стандартите EEC 75/33 и 2014/32/EU. Всички наши водомери притежават сертификат за качество ISO 9001, който се дава от Бюро Веритас. Нашата компания има също сертификати also ISO 17020, ISO 17025, ISO 27001, ISO 14001 and OHSAS 45001.

Компанията е запазила най-забележителната подкрепа от своите си клиенти и своя млад и динамичен екип. Благодарение на възхищението и доверието , което печелим Baylan се опитва да бъде незаменим за клиенти си. Ние желаем да благодарим на това семейство формирано от директори, работници и клиенти. В нашата модерна леярна ние използваме суровини, които напълно отговарят на европейските стандарти. Никога не използваме парчета в процеса на леене. В резултат на този факт произвеждаме долните и горните тела с голяма здравина и дълъг живот.

В нашия отдел за електростатични бои докато пещите за боядисване и сушене работят по време на боядисването се използва такъв вид боя, която няма вреда за човешкото здраве. Корпусите на измервателните уреди се обработват с машини с управление с CNC и преносни машини с минимални допустими стойности. Гладкостта на повърхността и всички други измервания се контролират прецизно едно по едно.

Водомерите на Baylan поддържат значителен бюджет за изследвания и проучвания и съответно добавят нови, високотехнологични продукти към своето портфолио. Производството на специални модули е осигурено в резултат на създадени дизайни в нашия отдел за научноизследователска дейност с подкрепата на CAD / CAM / CAE / UNIGRAPHICS програми. Baylan цели да представя нови и модерни продукти на своите клиенти.

История

 • 1955 – Създава се работилница за ремонт и обслужване на водомерите Baylan
 • 1992 – Baylan успява да произведе 15 000 броя водомери на месец с 35 работника.
 • 1995 – Baylan открива второто си съоражение в AOSB на площ от 3000дкр.
 • 1999 – Baylan стартира производството на AK-1 предплатени водомери и топломери.
 • 2005 –  Създадено е производствено съоръжение Baylan-1 на площ от 11.000дкр.
 • 2006 – Произведен е предплатен водомер с карта Baylan AK-11.
 • 2008 –  Създадено е производствено съоръжение Baylan-2 на площ от 10.000дкр.
 • 2009 – Създаден е Baylan AMR (автоматизирана система за отчитане на водомери).
 • 2013 – Започва производството на предплатени водомери и ултразвукови топломери на Baylan AK-311.
 • 2014 – Фабриката е преместена в новото си съоръжение с площ от 50 000дкр.
 • 2018 – Електрическите измервателни уреди Baylan са установени на площ от 6 000дкр.

Политика за качество

Като измервателни уреди Baylan, ние се стремим да направим нашата марка устойчива, новаторска и уникална търговска марка с производство на 100% битов водомер, топломер и електромер за нашите клиенти, без да жертваме качеството и дългогодишният ни опит.

Докато изпълнявате тази политика ние сме поели ангажимент да предоставяме леснодостъпни, бързи и надеждни услуги на нашите клиенти и на нашите бизнес партньори, да повишим производителността до ниво, което може да се конкурира в международен план на всеки етап, като предоставя необходимите ресурси, да отговоря на клиентите и техните нужди по най-добрия начин, като отразяват иновациите за подобрения на пазара, да прилагат бизнес модел, който поддържа удовлетвореността на клиентите на най-високо ниво, да създава и поддържа бизнес-асоциация, основана на доверие с нашите доставчици и под- изпълнителите, като обработват ефективно отзивите на клиентите, за да подобрят работата на процесите и ефективността на системата за управление на качеството с участието на нашия персонал, да произвеждат водомер, топломер и електромер, да отговарят на изискванията на TS EN / ISO 9001: 2015 г. и другите национални и международни актуални и дефинирани правни изисквания в областта, в която работим във всички наши дейности.


Нашата мисия

Да продължим да сме един от лидерите и една от най-големите компании в нашата сфера, с натрупването на опит в продължение на години, докато се състезаваме с нашите конкуренти в производството на водомери.

Нашата визия

Да произвеждаме водомери, без да отстъпваме от нашето качество и устойчиво доверие за всички наши клиенти, като комбинираме технология и самоуверена работна сила.


Износ

Изнася за 90 страни на 5 континента

Високи технологии, най-високо качество …

export-map Червените зони на картата обозначават страните за износ.


Сертификати